Kako izgleda naš trening?

Izaberi jedan od ponuđenih ili predloži svoj kvart, prijavi se na www.startukvart.hr , i u prijavi nam napiši želiš li započeti trening na zajedničkom okupljalištu – checkpoint (Pogledaj kartu kvartova) ili se želiš priključiti na svojoj kućnoj adresi.

Ako nam se želiš priključiti ispred svoje zgrade, javit ćemo ti u koje vrijeme će trener sa skupinom trkača proći tvojom željenom lokacijom. Mi ćemo kreirati stazu i trening prema tvojim željama.

Tvoja grupa će neko neko vrijeme trčati ujednačenim laganim tempom – jogging.

Prati grupu, koliko možeš trčeći a kada procijeniš da ti je potrebna pauza započni hodati u smjeru u kojem je grupa otrčala. Trener će pratiti tvoje kretanje i nakon nekog vremena s grupom opet dotrčati do tebe, a ti se poslije aktivne pauze priključi grupi i trčeći završi trening na tvojoj željenoj lokaciji.

600-03017924

Tvoj prvi zadatak je da intervali hodanja sa svakim sljedećim treningom budu sve kraći dok toliko ne ojačaš da cijeli trening pretrčiš.

Vodeći računa o uvjetima na cesti (sigurnost – dovoljno široki nogostupi, rasvjeta, atraktivnost staze, izbjegavanje pretjerane gužve ), ali i tvojim željama, uvijek ćemo biti spremni pronaći najbolje moguće rješenja kako bismo ti omogućili neometan i kvalitetan trening!

Ako imaš propušteni trening, želiš češće trenirati ili jednostavno želiš promijeniti stazu – imamo rješenje!

Provjeri u kojem kvartu i u koje vrijeme kreću ostale START U KVART grupe te im se pridruži! Slobodno biraj kvartove, treninge i vremena treniranja.

Naravno, uvijek ćemo uvažiti i tvoju potrebu za boravkom  u prirodi. S vremena na vrijeme,  subotom ćemo organizirati zajedničke treninge svih polaznika iz raznih kvartova kako bismo se svi upoznali i izmijenili iskustva. Naš START U KVART tada će postati poznate atraktivne lokacije: JARUN, BUNDEK, MAKSIMIR, SLJEME.